HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un interpret de muzică folclorică s-a autodistrus în timpul unei convorbiri video cu soția: Dumnezeu a dorit să le cânți îngerilor!

Un interpret de muzică folclorică s-a autodistrus în timpul unei convorbiri video cu soția: Dumnezeu a dorit să le cânți îngerilor!
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Un interpret de melodii tradiționale, originar din Târgu Jiu, în vârstă de 42 de ani care s-a sinucis prin spânzurare, a decedat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, conform Adevărul.ro.

Acesta a fost descoperit de câțiva locatari în grădina reședinței tatălui său din comuna Iezureni, ce face parte din orașul Târgu Jiu. Artistul a fost resuscitat și dus la spital, însă starea lui era extrem de critică, motiv pentru care a fost intubat pentru a fi ținut în viață. Gică Giurcă a trecut în neființă duminică, 19 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Pe profilul lui de Facebook au apărut multiple mesaje funerare din partea amicilor. „Dumnezeu a vrut să le cânți la îngeri! De azi, ne-ai lăsat doar cu amintiri! Dumnezeu să te ierte, om blând!“, este unul dintre numeroasele comentarii. Soţia lui a postat și ea un mesaj: „Dumnezeu să te ierte, iubirea mea! De ce ne-ai lăsat singure? Tu erai un om plin de viaţă. Nu ştiu de ce ai făcut chestia asta. Te iubesc şi te voi iubi toată viaţa“.


Se confrunta cu depresie după că a fost abandonat de soție

Omul era marcat de depresie, după ce soția lui a decis să se despartă de el și să plece cu cele două fiice pe care le au împreună. Nu a putut face față acestei situații, mai ales că era foarte legat de cele două fetițe. Omul se afla într-un apel video cu soția sa în momentul în care și-a pus ștreangul la gât. Vecinii au reușit să-i scoată funia din jurul gâtului.

Giurcă a postat un ultim mesaj pe pagina sa de Facebook prin care cerea iertare celor cărora le-a greșit. Acesta cânta adeseori la evenimente și chiar cu câteva zile înainte de gestul sinucigaș avusese o reprezentație.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin