HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un biker sibian, care a pornit pe ruta Durău-Izvorul Muntelui, a fost descoperit decedat.

Un biker sibian, care a pornit pe ruta Durău-Izvorul Muntelui, a fost descoperit decedat.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Un biker originar din Sibiu, care a pornit pe ruta Durău-Izvorul Muntelui însoțit de un grup, s-a separat de acesta. Când ceilalți membri ai grupului și-au dat seama că lipsește, au încercat să îl găsească fără rezultate pozitive. Echipe de salvare complexe l-au căutat ore întregi și l-au descoperit miercuri, decedat, în Parcul Național Ceahlău.

Ofițerii de la Poliția orașului Bicaz, județul Neamț, au fost informați marți seara, aproape de ora 20:00, că în jurul orei 16:40, în timp ce se afla cu un grup de motocicliști pe ruta Durău- Izvorul Muntelui, un motociclist a dispărut.

Deși s-a încercat contactarea sa repetată pe telefonul mobil, nu a răspuns.

Drept urmare a acestei notificări, au fost formate echipe complexe pentru căutare compuse din polițiști, pompieri, jandarmi, salvatori montani și voluntari.

"În perioada 11-12 iunie a.c., atât pe timpul nopții cât și ziua, au fost desfășurate căutări pe o distanță de aproximativ 30 de km, nefiind identificate indicii cu privire la dispariția acestuia. La data de 12 iunie a.c., în apropierea Parcul Național Ceahlău, la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată", comunică miercuri Poliția Neamț.

Din păcate, bărbatul era decedat.

Investigațiile realizate de polițiști indică faptul că, pe un tronson de drum înclinat și cu multe curbe, bărbatul de 35 de ani din Sibiu ar fi pierdut controlul direcției sale, cufundându-se în albia râului Izvorul Muntelui. Polițiștii continuă investigațiile privind comiterea infracțiunii de omor prin imprudență.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu