HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat pentru agresiune sexuală comisă asupra unei femei într-un pasaj pentru pietoni.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat pentru agresiune sexuală comisă asupra unei femei într-un pasaj pentru pietoni.
Sursă foto: thetimes.co.uk

Un individ în vârstă de 32 de ani a fost pus sub acuzare și reținut pentru o perioadă de 24 de ore după ce, spre sfârșitul lunii octombrie, a atacat și hărțuit sexual o femeie într-un tunel subteran pentru pietoni situat în orașul Bistrița, conform informațiilor transmise marți de Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Bistrița-Năsăud, citate de Agerpres.

Incidentul s-a produs într-o dimineață de duminică, la data de 29 octombrie.

"În seara zilei de 6 noiembrie a.c., ca urmare a investigațiilor și dovezilor adunate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bistrița au luat decizia reținerii pe durata a 24 ore a unui bărbat cu vârsta de 32 ani, originar din Nimigea. Acesta este suspectat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală. În acest moment, se află în custodia Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Bistriţa-Năsăud și va fi prezentat Parchetului adiacent Judecatoriei Bistrita cu propunerea arestarii preventive. Conform investigatiilor realizate pana acum, s-a constatat că în dimineaţa de 29 octombrie a.c., acesta ar fi agresat o femeie care se deplasa printr-un pasaj subteran pentru pietoni din Bistriţa, iar după ce aceasta a căzut, ar fi molestat-o și atins-o în zone intime. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală", a declarat IPJ.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani este căsătorit și nu are antecedente penale.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu