HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un bărbat din Bulgaria este investigat pentru încercarea de a aduce ilegal în România peste 20.000 de țigarete.

Un bărbat din Bulgaria este investigat pentru încercarea de a aduce ilegal în România peste 20.000 de țigarete.
Sursă foto: newsweek.ro

Un bărbat de 33 de ani din Bulgaria este investigat penal după ce a încercat să aducă în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, un total de 20.720 de țigarete, ascunse în portbagajul mașinii pe care o conducea, conform Agerpres.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean bulgar, cu vârsta de 33 de ani, la volanul unei mașini cu plăcuțe de înmatriculare germane. În urma verificării efectuate asupra vehiculului, polițiștii de frontieră au găsit în portbagaj 20.720 de țigarete, adică 1.036 pachete cu diverse branduri", se menţionează într-un comunicat oficial emis luni de către ITPF Giurgiu.

Cantitatea descoperită, evaluată la aproximativ 27 mii lei, a fost confiscată și se desfășoară o anchetă penală împotriva conducatorului auto sub acuzația comiterii infracţiunii de posesie sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile marcate necorespunzator sau cu marcaje false peste limita legala a zece mii de ţigarete. La finalizarea cercetărilor, se vor propune măsuri legale prin intermediul unității de parchet.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu