HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un bărbat de 57 de ani a fost ucis și abandonat într-un pârâu de un tânăr de 22 de ani, care a fost ulterior reținut.

Un bărbat de 57 de ani a fost ucis și abandonat într-un pârâu de un tânăr de 22 de ani, care a fost ulterior reținut.
Sursă foto: thetimes.co.uk

Un individ de 22 de ani a fost arestat de forțele de ordine din Olt, sub acuzația că și-a ucis prin bătaie un conațional în vârstă de 57 de ani din București și a lăsat corpul acestuia într-un pârâu. Potrivit news.ro, se pare că conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit după ce victima ar fi făcut propuneri indecente prietenei agresorului.

Procurorii adiacenți Tribunalului Olt au declarat vineri că au demarat investigațiile după descoperirea cadavrului unui om de 57 de ani din București, găsit la începutul acestei săptămâni în albia pârâului "Călmăţui", situată în afara comunei Mihăeşti.

Forțele legii și procurorii au efectuat cercetări extinse pentru a identifica autorul crimei, având în vedere că trupul victimelor prezenta semne evidente ale violenței. Prin urmare, principalul suspect este un băiat de 22 de ani din Mihăeşti.

"De fapt, s-a constatat că în noaptea dintre 23/24.10.2023 autorul, împreună cu iubita sa - o fată de 19 ani - au luat trenul din București spre Roşiori de Vede, unde l-au întâlnit pe NG, victima. Toți trei au coborât la gara CFR Roşiori de Vede și au luat un taxi care i-a dus până la casa autorului, situată în comuna Mihăeşti, județul Olt. Aici, în contextul consumului de alcool și geloziei, pentru că victima a făcut avansuri sexuale prietenei autorului, s-a declanșat o altercație fizică. În acest conflict, autorul a lovit victima cu pumnii și picioarele și cu o cheie tubulară metalică în zona feței și toracelui, provocându-i astfel leziuni grave - fracturi costale și sternale precum și rupturi ale organelor interne - care au dus la moartea victimei", au explicat procurorii.

Investigatorii au menționat că tânărul de 22 de ani a tras corpul neînsuflețit al victimelor pe un câmp din apropiere, după care l-a aruncat în albia pârâului Călmăţui.


În timpul audierilor, suspectul a recunoscut că este responsabil pentru crimă. El a fost arestat pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de detenție preventivă.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu