HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un bărbat a fost ars la cap după ce locuința sa din Gura Humorului a fost înghițită de flăcări.

Un bărbat a fost ars la cap după ce locuința sa din Gura Humorului a fost înghițită de flăcări.
Sursă foto: Agerpres.ro

Un incident nefericit a avut loc în Gura Humorului, unde un bărbat de 62 de ani a fost dus la spital cu arsuri de gradul I și II pe cap, ca urmare a unui incendiu care i-a afectat casa marți, conform Agerpres.

"Forțele militare ale Gărzii de Intervenție din Gura Humorului și cele ale Detașamentului Câmpulung Moldovenesc au răspuns la apel cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD B2, pentru a localiza și a stinge un incendiu izbucnit la o casă din orașul Gura Humorului", comunică ISU Suceava.

Când echipajele au ajuns la fața locului, focul se manifesta în întregime pe acoperișul unei case, cu riscul de a se extinde la două anexe adiacente.

În timpul operațiunii de salvare, echipajul SMURD i-a oferit primul ajutor unui bărbat de 62 de ani care avea arsuri pe cap. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru examinări suplimentare și tratament specializat, potrivit sursei citate.

Conform raportului ISU, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați a ars complet. De asemenea, etajul casei construit din lemn și elementele de tâmplărie au fost parțial afectate, iar bunurile din interiorul casei au suferit daune.

"Cauza probabilă a incendiului - jar sau scântei provenite de la o sobă fără acumulare de căldură", precizează ISU.

În final, pompierii militari au reușit să salveze restul locuinței și anexele adiacente.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu