HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un băiat de 20 de ani și doi minori, în vârstă de 16 și 17 ani, au fost arestați după ce au furat o mașină dintr-un sat, mascați fiind, și au lăsat-o în alt loc.

Un băiat de 20 de ani și doi minori, în vârstă de 16 și 17 ani, au fost arestați după ce au furat o mașină dintr-un sat, mascați fiind, și au lăsat-o în alt loc.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

O persoană în vârstă de 20 de ani și doi tineri de 16 și 17 ani au fost arestați de către forțele de ordine, după ce au sustras un vehicul dintr-o localitate constănțeană, purtând măști pe față. Autovehiculul a fost condus ulterior de cel în vârstă de 20 de ani, care nu posedă permis auto.

Conform declarațiilor oficiale ale Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, tânărul adult și cei doi minori au fost reținuți pentru o perioadă inițială de 24 ore, fiind suspectați pentru furt calificat și conducere fără permis.

"În noaptea dintre 16 și 17 noiembrie, aceștia ar fi furat un autoturism parcat pe strada Aurel Vlaicu din satul Nisipari, judeţul Constanţa. Tânărul în vârstă de 20 ani ar fi condus mașina respectivă fără a avea permis pentru nicio categorie auto în satul Nisipari, comuna Poarta Albă, precum şi pe D.J. 228 şi D.N. 22C. Ulterior, se pare că autoturismul furat a fost abandonat în afara localității Nazarcea", conform informațiilor furnizate de poliţişti.

Cei trei suspecți erau mascați atunci când au comis furtul, au subliniat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Individul de 20 ani și cei doi adolescenți au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind închiși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. Aceștia vor fi prezentati în fața judecătorului cu propunerea arestării preventive.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu