HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Un accident în municipiul reședință a rănit trei persoane, inclusiv un copil de 8 ani.

Un accident în municipiul reședință a rănit trei persoane, inclusiv un copil de 8 ani.
Sursă foto: Antena 3

Un accident rutier, produs în orașul Vaslui, a rezultat în rănirea a trei persoane, inclusiv un minor de 8 ani, conform datelor oferite de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU), citate de Agerpres.

Detașamentul local al pompierilor a răspuns la apel cu o mașină specializată pentru stins incendii cu apă și spumă, dotată cu echipament pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

"Accidentul a implicat două autovehicule în care se aflau trei indivizi, printre care și un copil de 8 ani. A fost solicitată și o ambulanță tip B din cadrul SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor salvatoare au fost găsite două mașini deteriorate și trei persoane necesitând îngrijiri medicale urgente. Ambele autoturisme prezentau scurgeri de combustibil. Personalul medical al SMURD și al ambulanței SAJ au evaluat victimele, le-au furnizat asistența medicală inițial necesară, ulterior transportându-le la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Pompierii militari au implementat măsurile PSI specifice acestor situații, curățând ulterior carosabilul de combustibil", a comunicat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În prezent, poliția efectuează investigații pentru a determina circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu