HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Tragedie domestică: Un copil de doi ani ajunge la spital după ce a fost rănit de o bucată de lemn

Tragedie domestică: Un copil de doi ani ajunge la spital după ce a fost rănit de o bucată de lemn
Sursă foto: dcnews.ro

Un minor de doi ani din județul Gorj a fost transportat la spital, în urma unui accident în care a fost rănit cu o bucată de lemn la cap, în timp ce se afla acasă. În consecința acestui incident, autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"La data de 13 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în urma prezentării la Secţia UPU Târgu Jiu, a unui copil de doi ani, însoţit de părinţii acestuia, întrucât prezenta o lovitură la nivelul capului. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 12 noiembrie a.c.,  în timp ce minorul se afla la locuinţa de domiciliu, i-ar fi căzut o bucată de lemn în zona capului", comunicau reprezentanții Poliției Județene Gorj luni.

Surse apropiate cazului au declarat pentru News.ro că baietelul a suferit accidentul în curtea casei sale și că părinții săi l-au dus imediat la spital. Din cauza unor simptome precum somnolența, copilul a fost transferat la un spital din București, conform news.ro.

În ziua următoare incidentului, starea de sănătate a micuțului s-a îmbunătățit, au mai adăugat sursele citate.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a determina toate circumstanțele și cauzele care au condus la rănirea baietelului.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu