HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Superbet Group a anunțat că Jimmy Maymann este noul lor CEO.

Superbet Group a anunțat că Jimmy Maymann este noul lor CEO.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Superbet Group, gigantul industriei de pariuri sportive din România, a dezvăluit recent că Jimmy Maymann va ocupa poziția de CEO începând cu 15 ianuarie 2024.

Într-un anunț făcut astăzi, compania a precizat că Johnny Hartnett, actualul CEO, va renunța la rolul său și se va alătura Consiliului de Administrație (CA) ca Director Non-executiv din 15 ianuarie 2024. În locul lui Hartnett, Vicepreședintele CA-ului, Jimmy Maymann, va prelua funcția de CEO la aceeași dată.

Maymann aduce cu el o experiență vastă în leadership la nivel C-Suite și CA, având un palmares dovedit ca inovator și antreprenor specializat în transformarea companiilor din diverse sectoare cum ar fi media, tehnologie, servicii digitale, telecomunicații și ONG-uri.

Fiind un investitor experimentat în tehnologie, Maymann a jucat un rol esențial în creșterea a peste 10 companii și vânzările lor ulterioare. Un exemplu notabil este platforma de conținut video GoViral pe care a co-fondat-o și care a fost cumparată ulterior de AOL în 20

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin