HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Subprefectul din Iași și-a dat demisia în urma unui scandal sexual, după ce a fost surprins într-o fotografie cu o femeie controversată.

Subprefectul din Iași și-a dat demisia în urma unui scandal sexual, după ce a fost surprins într-o fotografie cu o femeie controversată.
Sursă foto: reporter is

Subprefectul Marian Grigoraş din Iaşi a anunţat miercuri că se retrage din funcţia pe care o deţine, exprimându-şi dorinţa de a nu prejudicia reputaţia Prefecturii. Această decizie vine după ce în mediul online au fost publicate imagini cu el în pat alături de o femeie tânără care a ocupat mai multe poziţii administrative în ultimii ani. Marian Grigoraş, susţinut de PNL, a confirmat miercuri că şi-a depus demisia din postul de subprefect, exprimându-şi dorinţa de a nu aduce prejudicii imaginii Prefecturii ieşene.

”Tuturor celor care m-au susţinut, le mulţumesc. Realizările mele sunt şi realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparţin doar mie. Întotdeauna am respectat legea în cadrul activităţii la Instituţia Prefectului - Judeţul Iaşi şi nu îmi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a menționat subprefectul Marian Grigoraş printr-o postare pe Facebook.

Grigoraş nu oferă detalii despre ce anume l-a condus să ia această decizie, dar demisia sa vine la două săptămâni după ce reporteris.ro dezvăluia o fotografie cu Marian Grigoraş în pat alături de o femeie tânără care a fost promovată cu ajutorul PSD, urmat de PNL, pentru a ocupa diverse funcţii administrative în Iaşi.

Conform reporteris.ro, tânăra a ocupat poziţia de şef de cabinet la senatorul PSD Doru Pănescu în 2020, iar în 2021 s-a angajat la Prefectura Iaşi ca consilier, în timp ce Marian Grigoraş, susţinut de PNL, era prefect.

Mai apoi, tânăra a lucrat pentru compania ApaVital subordonată Consiliului Judeţean şi din acest an este consilier asistent la Departamentul Proiecte din cadrul Primăriei Iaşi.

Când toate posturile erau ocupate, ea s-a angajat iniţial la Primăria oraşului Podu Iloaiei şi ulterior s-a transferat la primăria ieşeană.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu