HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Ștefan Bodișteanu, internaționalul de tineret al României, a încheiat un contract cu FC Botoșani.

Ștefan Bodișteanu, internaționalul de tineret al României, a încheiat un contract cu FC Botoșani.
Sursă foto: exclusivnews.ro

Ștefan Bodișteanu, jucător internațional de tineret pentru România, a încheiat un contract pe o perioadă de trei ani cu FC Botoșani, conform anunțului făcut de club miercuri.

"FC Botoșani face cunoscut transferul internaționalului de tineret al României, Ștefan Bodișteanu! Jucătorul în vârstă de 21 de ani, Ștefan Bodișteanu a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani," a declarat clubul printr-un comunicat.

Conform declarațiilor oficiale, Ștefan Bodișteanu s-a născut în Chișinău în anul 2003 și a participat la peste 37 de partide pentru toate echipele naționale juniorilor din România, reușind să înscrie de șase ori.

Clubul menționează că acesta poate juca pe mai multe poziții în linia mijlocie a terenului, evoluând atât ca mijlocaș stânga cât și ca mijlocaș ofensiv.

"În sezonul precedent, Ștefan Bodișteanu a jucat sub formă de împrumut pentru Oțelul Galați unde a fost un jucător cheie. Înainte de experiența sa la Galați, noul membru al FC Botoșani a jucat pentru Academia Hagi, Viitorul Constanța, Farul Constanța și CSA Steaua", afirmă reprezentanții FC Botoșani.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu