HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Sondaj CURS - Nicolae Ciucă, marea surpriză a alegerilor prezidențiale: va concura cu Marcel Ciolacu în turul al doilea

Sondaj CURS - Nicolae Ciucă, marea surpriză a alegerilor prezidențiale: va concura cu Marcel Ciolacu în turul al doilea
Sursă foto: Stiri Pe Surse

O cercetare efectuată de CURS ne furnizează o imagine actuală a alegerilor prezidențiale. Deși data exactă a alegerilor prezidențiale rămâne încă necunoscută, principalii candidați par să se fi poziționat deja la linia de plecare, iar votanții și-au format deja păreri.

Pe treapta a treia se situează Mircea Geoană, cu un procentaj de 17%. Sondajul a capturat parțial și debutul controversatului scandal de plagiat în care este implicat Mircea Geoană. Până în prezent, Mircea Geoană are dificultăți semnificative în a ajunge la turul II, fără a fi influențat de scandalurile tipice perioadei electorale și de posibilele consecințe ale cazului de plagiat.

În cadrul aceluiași sondaj, George Simion, primul candidat oficial anunțat pentru prezidențiale, are un scor de 13%, un rezultat care nu-i permite să aspire la turul II. Un procentaj similar îl are și Elena Lasconi, evaluată cu 9%, în timp ce Diana Șoșoacă ar avea 6%.

Conform actualei imagini prezentate de sondajul CURS, ne pregătim pentru o confruntare între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale.
Metodologia sondajului CURS

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin