HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Situație neașteptată! Oana, fiica Elenei Lasconi, vine cu un nou mesaj video plin de regrete / Video

Situație neașteptată! Oana, fiica Elenei Lasconi, vine cu un nou mesaj video plin de regrete / Video
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Surpriză neașteptată! Oana, progenitura Elenei Lasconi, se întoarce cu o nouă înregistrare video: Mărturisirea este plină de regrete

Se referă la mesajul în care a declarat că este "complet dezgustată, nemulțumită și șocată", ca membru al comunității LGBTQ+, de afirmația mamei sale care a votat "DA" pentru schimbarea Constituției în cadrul referendumului pentru familie.

"Îmi pare rău pentru modul în care am făcut declarația de sâmbătă, nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoțiile erau la apogeu. Asta e sigur. Îmi pare rău pentru modul în care am făcut-o, îmi pare rău pentru momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomatic și este o lecție destul de aspră pentru mine, dar o lecție pe care vreau să vedeți că am asimilat-o. Aceast scandal mi-a demonstrat un lucru cert, și anume că avem mult, foarte mult de lucru. Homofobia nu reprezint doar ura sau frica, cum am mai observat pe internet, include și dezaprobare, discriminare." - a comunicat Oana Lasconi miercuri pe platforma social media.

Mai mult decât atât, ea a respins presupunerile apărute în presă și online, conform cărora ar avea intenția să se lanseze în politică.

"Unii au afirmat că am folosit aceste evenimente ca o rampă de lansare în politică. Lăsați-mă să vă asigur, politica din România este prea absurdă pentru mine. Din punct de vedere ideologic, mi se pare un haos" - afirmă Oana Lasconi în mesajul publicat pe contul ei de Instagram, potrivit stirileprotv.ro.

"Vreau să punem capăt acestui scandal, să-l finalizăm și să începem un dialog. Să fim mai buni și mai toleranți astăzi, să ne respectăm. Dar vreau sincer, vreau cu toată inima să înțelegeți că o opinie nu poate fi echivalentul unui vot pentru restrângerea drepturilor. E extrem de important să putem porni dintr-o zonă comună. Dar opiniile sunt altceva. Să ne respectăm astazi și să începem sa visam la o Românie mai bună din toate perspectivele, la oameni mai fericiți, la o viața mai bunã." - a adaugat ea.

Mesajul Oanei apare la scurt timp dupa ce mama ei, Elena Lasconi le-ar fi spus colegilor din USR - conform surselor citate de News.ro - că dorește sa plece la Paris pentru a discuta cu fiica sa.

"Înainte de poziții, care vin și pleacă, fiica mea este și va rămâne fiica mea cât voi trăi. O iubesc indiferent ce va spune sau ce va face." - ar fi declarat Elena Lasconi, conform surselor citate.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin