HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Senatorul Toma Petcu neagă zvonurile potrivit cărora "25 de primari din PNL Giurgiu s-ar fi transferat la PSD", afirmând că acestea sunt false.

Senatorul Toma Petcu neagă zvonurile potrivit cărora
Sursă foto: inquamphotos.com / Octav Ganea

Senatorul Toma Petcu, care este și prim-vicepreședinte al PNL Giurgiu, a negat recent zvonurile conform cărora 25 de primari din organizația sa ar fi trecut la PSD. El a subliniat că aceste informații sunt neadevărate.

"În ultimele două săptămâni, am organizat două întâlniri regionale în sudul și nordul județului. Prima s-a desfășurat în Călugăreni, cu gazda fiind primarul Mitică Iordache, iar cea de-a doua a avut loc ieri, în Florești-Stoenești, unde am fost găzduiți de primarul Costel Dumitru", a menționat Petcu.

El a adus clarificări pe Facebook despre o știre apărută recent la un post TV și care se răspândise pe internet. Videoclipul respectiv susținea că nu mai puțin de "25 de primari" din PNL Giurgiu au decis să treacă la PSD.

Petcu a insistat asupra faptului că dintre cei 34 de primari liberali pe care i-a invitat la întâlnirile regionale, doar patru nu au putut veni, dar toți patru sunt membri fideli ai Partidului Naţional Liberal.


"La aceste întâlniri au participat și trei primari din judeţ care nu aparțin nici PNL, nici PSD. În aceste două săptămâni, am avut discuții pe diverse teme cu cei 33 de primari prezenți. Am discutat despre proiectele de dezvoltare și interesele fiecărei localități: rectificarea bugetară, sumele alocate pentru echilibrarea bugetelor și, desigur, despre proiectele pe care le au în derulare", a adăugat Petcu.

Petcu a mai precizat că această știre s-ar putea datora neglijenței postului TV care a difuzat-o sau unor posibile motive "strategice - electorale" pe care nu le înțelege.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu