HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Șefa ANM avertizează: Temperaturile vor scădea drastic în weekend

Șefa ANM avertizează: Temperaturile vor scădea drastic în weekend
Sursă foto: facebook.com

Directoarea ANM avertizează despre o scădere semnificativă a temperaturilor în acest sfârșit de săptămână. Chiar dacă vremea este deja destul de friguroasă, se pare că weekendul nu aduce nicio îmbunătățire. Rezumând, se preconizează o diminuare și mai accentuată a temperaturilor spre finalul acestei săptămâni.

Sâmbătă și duminică, se estimează valori maxime ale temperaturii oscilând între 2 și 9 grade Celsius, iar pentru duminică sunt previzionate valori chiar mai reduse, între -5 și 5 grade Celsius. Elena Mateescu a menționat faptul că există posibilitatea apariției unor cantități de precipitații sub formă de ploaie în zonele joase de relief, cuprinse între 15 și 20 de litri.

În regiunile montane, predominanța va fi dată de ninsori, care vor fi însoțite de intensificările vântului și rafale ce pot atinge viteze de 80-90 km/h. În timpul weekendului, este probabil ca majoritatea teritoriului național să fie afectat de precipitații, inclusiv lapovița și ninsoare, atât la altitudini mari cât și în zonele joase ale reliefului,

a detaliat Mateescu pe Antena 3.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin