HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Sănătatea mamei poate afecta sarcina: o problemă de luat în considerare

Sănătatea mamei poate afecta sarcina: o problemă de luat în considerare
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Sarcina reprezintă un interval de timp plin de fericire, dar și de dificultăți pentru orice viitoare mămică. Programările la doctor sunt esențiale în această perioadă, mai ales când femeia însărcinată are anumite boli sau malformații.

Cu toate acestea, există cazuri în care malformațiile uterine pot prezenta riscuri pentru sarcină sau pot cauza simptome neplăcute, cum ar fi durerea în partea inferioară a abdomenului, menstruații extrem de dureroase, sângerările în afara ciclului menstrual și durerea în timpul actului sexual. În astfel de situații, medicii pot opta pentru intervenții chirurgicale. În alte cazuri, doctorul poate sfătui doar supravegherea atentă a sarcinii.

La SANADOR, pacientele beneficiază de consultanțe și examene medicale specializate oferite de medici cu experiențe vaste și foarte bine instruiți, folosind echipamente moderne și avansate. Când este necesar un tratament chirurgical, operațiile se desfășoară la Spitalul Clinic SANADOR într-unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii din țară, garantând o siguranța totala. Ulterior, pacientele au parte de îngrijiri postoperatorii avansate în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, acreditată ca Secție ATI de categoria I – nivel de competență existentă.

Pentru femeile însărcinate care optează să nască la Maternitatea SANADOR, parte a Spitalului Clinic SANADOR - cel mai mare spital privat multidisciplinar, se asigură o naștere în condiții de siguranță și cele mai bune servicii medicale pe tot parcursul travaliului și nașterii, dar și după aceea. În plus, nou-născuții beneficiază de îngrijiri speciale în cadrul Secției de Neonatologie, iar cei născuți prematur sau cu probleme de sănătate sunt îngrijiți în Secția de Terapie Intensivă Neonatală a Spitalului Clinic SANADOR, dotată conform celor mai înalte standarde.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu