HUB PRESS

s e î n c a r c ă
Revolutia Fara Droguri - Antidrog promoveaza viata!
Sursă foto: Federația Neguvernamentală Antidrog

Sub sloganul "Antidrog este despre viața", a fost organizat un eveniment ce a reunit tineri talentați care au îmbogățit cu semnificația lor prezența acestui concept. Seara a culminat cu un impresionant foc de artificii, simbolizând ideea de bucurie, sentimente și emoții. Acest eveniment s-a situat în categoriile de prevenire universală și specifică, oferind alternative la consum pentru grupurile vulnerabile.

Federația susține că eficacitatea unui program de prevenire depinde de o abordare multidisciplinară care include prevenire, informare, conștientizare și alternative prin intermediul sportului, artei, culturii și evenimentelor artistice. Având în vedere diversitatea tinerilor, soluțiile trebuie să fie la fel de variate.

Aceste activități sunt parte integrantă din Proiectul „No Drugs Revolution”, finanțat prin Programul de Interes Național în domeniul Prevenirii și Asistenței Medicale, Psihologice și Sociale a consumatorilor de droguri pentru perioada 2023-2026 (PIN).

Președinte Federația Neguvernamentală Antidrog
Gigel Lazăr
Pentru informații suplimentare:
Federația Neguvernamentală Antidrog
Constantinescu Cosmin
+40723.025.141
Pentru informații oficiale despre Programul de Interes Național in domeniul Prevenirii si Asistenței Medicale, Psihologice și Sociale a consumatorilor de droguri pentru perioada 2023-2026 (PIN) accesați: www.ana.gov.ro secțiunea PIN

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu