HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Rețeta sucului Rudolf Breuss - băutura despre care se crede că ar putea elimina celulele canceroase

Rețeta sucului Rudolf Breuss - băutura despre care se crede că ar putea elimina celulele canceroase
Sursă foto: Terapii naturiste

Discutam despre Sucul Rudolf Breuss - o băutură ale cărei proprietăți se presupune că ar putea eradica celulele canceroase.

Ce implică acest tratament?
Cercetările indică faptul că în circumstanțe de acest gen, sângele înlătură orice element străin din corp, inclusiv celulele canceroase, care ajung să se „înfometeze” dat fiind că nu mai au acces la nutrienții esențiali pentru creștere. Pe parcursul celor 42 de zile, este sugerat consumul de suc de legume, dar nu mai mult de 500 ml pe zi. Sucul ar trebui savurat cu ajutorul unei linguri, în cantități mici, pentru a maximiza efectele. Auto-înfometarea și lipsirea organismului de anumite componente, în special proteinele, contribuie la eradicarea celulelor canceroase care nu mai primesc hrana vitală pentru supraviețuire.
Rețeta sucului anti-cancer conceput de Rudolf Breuss:
Ingrediente:
  • 1 sfeclă roșie,
  • 1 morcov,
  • 1 rădăcină medie de țelină,
  • 1 cartof,
  • 1 ridiche.
Instrucțiuni:
Legumele nu trebuie curățate de coajă. Prepară un suc din toate ingredientele specificate.
Savurează sucul încet, cu ajutorul unei linguri, degustându-l în gură înainte de fiecare sorbitură. Este vital să se sublinieze că regimul lui Breuss este unul extrem de sever. În decursul celor 42 de zile, nu se consumă alimente solide, ci doar sucuri naturale și infuzii de plante. Pe lângă beneficiile anti-cancer, acest tratament contribuie și la scăderea în greutate, eliminând până la 15 kg în cele 42 de zile.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu