HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Rafila se compătimește cu consumatorii de droguri: Am încredere în voi, nu sunteți izolați!

Rafila se compătimește cu consumatorii de droguri: Am încredere în voi, nu sunteți izolați!
Sursă foto: Ministerul Sanatatii

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătăţii, subliniază că în ultimii ani s-au realizat insuficiente progrese pentru a oferi suport, terapie și consiliere copiilor, adolescenților și părinților lor în situații de intoxicație și dependență.

El evidențiază faptul că indivizii care folosesc droguri sunt persoane ce necesită îngrijire, ajutor medical, confidențialitate și evitarea stigmatizării. El anunţă că alături de echipa sa lucrează la crearea de centre specializate pentru tratament şi consiliere în viitorul apropiat, conform news.ro.

"CRED în VOI! SUNTEM ÎMPREUNĂ CA SĂ POŢI face faţă ADICŢIEI S-au făcut PUŢINE lucruri în ultimii ani pentru COPII, ADOLESCENŢI şi PĂRINŢII acestora ca să găsescă SPRIJIN, tratament şi consiliere, în caz de intoxicaţie şi adicţie!", transmite pe Facebook ministrul Alexandru Rafila.

Rafila accentuează că „cei care consumă droguri sunt persoane care au nevoie de grijă, de asistenţă medicală, de discreție şi de evitarea stigmatizării”.

"Lucrez RESPONSABIL împreună cu echipa mea pentru ca în toată ţara să existe curând centre specializate pentru tratament şi consiliere, SPRIJIN pentru pacienţi şi pentru familiile lor. SUNT ALĂTURI de victimele consumului de droguri! NU SUNTEŢI SINGURI!", adaugă ministrul în mesajul său.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu