HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Protestul declanșat nu împiedică CJAS Maramureș să proceseze documentele urgente.

Protestul declanșat nu împiedică CJAS Maramureș să proceseze documentele urgente.
Sursă foto: bns.ro

Președinta Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Maramureș, Carmen Prodan, a afirmat joi că situațiile urgente sau cele care nu au putut fi amânate din diverse cauze au fost gestionate pentru public, instituții medicale și entități private din domeniul sănătății.

"Persoanele care vor veni cu probleme de rezolvat în instituţie nu vor avea de suferit, însă ce se poate amâna va fi amânat, iar urgenţele vor fi rezolvate", a declarat Carmen Prodan, conform Agerpres.

Blocul Național Sindical (BNS), împreună cu afiliatul său Federația Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate, a transmis că angajații Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate și ai Casei de Asigurari de Sănatae a Apărarii, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autoritati Judecatoresc intrã într-un protest pe termen nedefinit începând cu data 2 noiembrie.

Pe parcursul zilei, cererile trimise către CJAS Maramureș au avut un ritm normal. Documentele si situațiile urgente au fost gestionate eficient.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin