HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Presa britanică anunţă că Manchester United intenţionează să-l readucă pe portarul David De Gea

Presa britanică anunţă că Manchester United intenţionează să-l readucă pe portarul David De Gea
Sursă foto: etimg.com

Clubul de fotbal britanic Manchester United intenționează să-l reangajeze pe portarul David de Gea, la doar trei luni după ce a renunțat la el, din cauza refuzului acestuia de a accepta o reducere semnificativă a salariului pentru a încheia un nou contract cu echipa Old Trafford, conform informațiilor apărute în presa din Marea Britanie și citate de Agerpres.

Pentru a-l înlocui pe De Gea, United l-a recrutat pe Andre Onana din Camerun, pentru care au achitat 50 de milioane de euro pentru transferul său de la Inter Milano, înainte de începutul sezonului.

Oficialii Red Devils sunt acum preocupați că nu vor putea beneficia o perioadă extinsă de serviciile lui Onana, care este programat să joace cu echipa națională a țării sale la Cupa Africii pe Națiuni (13 ianuarie - 11 februarie 2024).

Din această cauză, Manchester United intenționează să-i ofere un contract pe termen scurt lui David De Gea, care nu și-a găsit încă o altă echipă după plecarea sa din Anglia și rămâne un jucător liber, antrenându-se independent în timp ce așteaptă o ofertă nouă, menționează ziarul The Sun.

Ajuns la vârsta de 32 de ani, David De Gea a jucat pentru Manchester United timp de 12 sezoane, câștigând cel mai recent titlu în Premier League din istoria clubului, în sezonul 2012-2013, sub conducerea legendarului manager Alex Ferguson.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin