HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Polițiștii din Târgoviște au depistat un șofer imprudent care conducea cu 109 km/h pe o stradă a orașului.

Polițiștii din Târgoviște au depistat un șofer imprudent care conducea cu 109 km/h pe o stradă a orașului.
Sursă foto: www.cars.ro

Un conducător auto a fost identificat de către autoritățile de ordine din Târgoviște și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de trei luni, în plus fiind sancționat cu o amendă de 1.485 lei, potrivit news.ro.

Oficialii Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița au declarat că sâmbătă, în cursul după-amiezii, agenții Biroului Rutier l-au prins pe un individ în vârstă de 48 ani, originar din comuna Lucieni, în timp ce se afla la volanul unui vehicul pe strada Petru Cercel, situată în municipiul Târgoviște. Acesta circula cu o viteză excesivă de 109 km/h pe o porțiune unde limita legală este stabilită la 50 km/h.

"Șoferul a fost penalizat pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 referitoare la circulația pe drumurile publice cu o amendă care se ridică la suma de 1.485 lei. Ca măsură suplimentară, polițiștii i-au confiscat permisul de conducere și i-au interzis să mai conducă pentru urmatoarele 90 zile", au explicat reprezentanții forțelor de ordine.

În plus, în cadrul unei operațiuni desfășurate pe parcursul mai multor ore în Târgoviște, polițiștii au aplicat 121 de amenzi contravenționale, dintre care 104 pentru depășirea vitezei legale și 10 pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Suma totală a amenzilor se ridică la peste 48.000 de lei. De asemenea, trei conducători auto au fost surprinși de radarele poliției în timp ce circulau cu o viteză care depășea cu mult limita legală de 50 km/h pe respectiva porțiune de drum.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu