HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Polițiștii de frontieră au oprit un tânăr fără permis care conducea neregulat pe străzile din Sighetu Marmaţiei.

Polițiștii de frontieră au oprit un tânăr fără permis care conducea neregulat pe străzile din Sighetu Marmaţiei.
Sursă foto: Romania TV

Un individ de 22 de ani, care nu avea dreptul legal de a conduce și se afla la volan într-un mod neregulat pe străzile din Sighetu Marmaţiei, a fost capturat de o patrulă a polițiștilor de frontieră după ce a ignorat semnalele de oprire și a accelarat brusc, conform Agerpres.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, Iulia Stan, în mașină se mai aflau un alt tânăr în vârstă de 21 ani și doi minori cu vârstele de 14 și respectiv 15 ani.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, aflaţi în misiune în zona lor atribuită, au remarcat pe stradă, în Sighetu Marmaţiei, un autovehicul care circula neregulat și cu viteză mare. Colegii noştri au inițiat semnalele acustice şi luminoase ale mașinii lor speciale, efectuând semnalele standard pentru oprire. Cu toate acestea, autoturismul a accelerat brusc. S-a demarat urmărirea vehiculului iar după aproximativ 200 metri conducatorul auto s-a oprit abrupt pe marginea drumului. Din mașină au ieșit patru tineri care au încercat să se disperseze, dar au fost reținuți imediat", a explicat reprezentantul Poliţiei de Frontieră.

După investigații, s-a descoperit că la volan era tânărul de 22 de ani, care nu avea permis de conducere. Cei trei pasageri erau toți rezidenți ai județului Maramureș.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere fără permis, sub supravegherea directă a procurorului care se ocupă de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu