HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Poliția a deschis rapid un dosar penal pentru trei bucureșteni care stăteau pe o adevărată bombă.

Poliția a deschis rapid un dosar penal pentru trei bucureșteni care stăteau pe o adevărată bombă.
Sursă foto: autoinsurancedeal.org

Investigațiile poliției sunt în plină desfășurare cu privire la doi indivizi de sex masculin și o femeie, după ce au fost descoperite în posesia lor peste 240 de kilograme de substanțe pirotehnice.

"La data de 18 noiembrie 2023, ofițerii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au identificat doi bărbați cu vârstele de 39 și respectiv 28 de ani, precum și o femeie în vârstă de 24 de ani, asupra cărora au fost găsite 240 de kilograme de materiale pirotehnice", conform informațiilor furnizate duminică, de către Poliția Capitalei.

Sursa menţionată a detaliat că, în aceeași zi, aproximativ la ora 15.00, agenți din cadrul Secţiei 20 Poliţie, care își desfășurau activitatea obişnuită pe o stradă din Sectorul 6, au observat un autoturism ocupat de un bărbat și o femeie. Comportamentul acestora le-a stârnit suspiciuni.

"Astfel, au decis să oprească vehiculul și să legitimeze ocupanții acestuia. În urma unui control efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au descoperit aproximativ 140 de kilograme de materiale pirotehnice. În jurul orei 17.00, pe aceeaşi stradă, poliţiştii au identificat un alt bărbat, asupra căruia au găsit aproximativ 100 de kilograme de materiale pirotehnice", a adăugat sursa citată.

Substanțele pirotehnice descoperite asupra celor trei indivizi au fost confiscate și sigilate de către polițiști. Ancheta este în curs de desfășurare sub coordonarea ofițerilor din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, care investighează posibila comitere a infracțiunii de producere, experimentare, prelucrare, posesie, transport, utilizare sau orice altă operațiune cu substanțe explozive fără autorizație legală.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu