HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Peste 70% din pacienții internați în vederea recuperării medicale sunt tineri.

Peste 70% din pacienții internați în vederea recuperării medicale sunt tineri.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Alina Ion, fondatoarea și managerul Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava, situat în Pantelimon, Ilfov, dezvăluie că mai mult de 70% dintre pacienții lor sunt tineri.

Aceștia sunt în mare parte victime ale accidentelor, având fracturi la nivelul coloanei vertebrale care i-au condamnat la imobilitate, fie în pat sau într-un cărucior. De asemenea, există și un număr tot mai mare de tineri care suferă de accidente vasculare cerebrale (AVC), precum și alte afecțiuni neurologice.

"Dispunem de o echipă medicală pluridisciplinară, cu medic chirurg pentru a monitoriza pacienții post-operator și medic neurolog. Avem specialist în recuperare medicală, medic internist, diabetolog, gastroenterolog și infecționist. Fiecare salon este dotat cu sistem de supraveghere video continuu, cu monitoare instalate în cabinetele de gardă. Astfel se asigură că orice nevoie a unui pacient este rezolvată rapid", explică managerul Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava.


Centrul medical dispune și de o secție dedicată paliației și monitorizării funcțiilor vitale sub regim ATI. Aici sunt îngrijiți cu atenție maximă pacienții care lupta cu boli incurabile, 24 de ore din 24. Se asigură aplicarea terapiei durerii și păstrarea demnității umane până la final. Pacienții sunt internați în condiții excelente, beneficiind de trei mese pe zi preparate în bucătăria spitalului, nu prin intermediul unui serviciu de catering.

Contactează Spitalul Sfântul Sava la:

0724.021.090 | 0724.338.881

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu