HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Peste 40 de țări vor fi reprezentate la cel mai prestigios eveniment de dans sportiv din România.

Peste 40 de țări vor fi reprezentate la cel mai prestigios eveniment de dans sportiv din România.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

În perioada 3-5 noiembrie, Sibiul este gazda celui mai mare eveniment de dans sportiv din România, Transylvanian Grand Prix. Conform unui comunicat transmis AGERPRES de către organizatori, se așteaptă peste 1.500 de sportivi din numeroase țări.

"Transylvanian Grand Prix aduce la Sibiu, între 3 şi 5 noiembrie, peste 1.500 de sportivi din peste 42 de naţiuni pentru cel mai important eveniment de dans sportiv ce are loc anul acesta în România. Evenimentul va avea loc în Sala Transilvania, pe o suprafaţă de competiţie de 24 x 16 metri. Openul de dans sportiv ce va avea loc la Sibiu este structurat pe categorii de vârstă, plecând de la 6 ani până la adulţi, care vor performa în cele trei zile de concurs", se arată în comunicat.

Concursul se împarte în două segmente: primul dedicat celor care practică dansul ca hobby și participanților cu experiență E și D; al doilea rezervat calificările pentru World Open și două campionate mondiale. Finala competiției va avea loc în ultima parte a evenimentului.

"În premieră în România, clubul Fantasy Dance aduce, la Sibiu, Campionatul Mondial de Adulţi Latino, cel mai important şi aşteptat campionat mondial din an alături de Campionatul Mondial de Juniori II Standard, WDSF Open Tineret Standard şi Latino şi WDSF World Open Standard şi Latino", se menţionează în comunicat.

Pe lângă cei peste 1.500 de sportivi, la Sibiu vor fi prezenţi peste 60 de arbitri şi oficiali internaţionali şi peste 50 de arbitri şi oficiali români, alături de preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, Vasile Gliga, membru în prezidiul Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate online pe kompostor.ro sau direct la locație.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu