HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Partidul Republican accede la statutul de partid parlamentar.

Partidul Republican accede la statutul de partid parlamentar.
Sursă foto: PRR

Alianța AUR, în care se regăsește și Partidul Republican, se întărește continuu, devenind un pol influent al forțelor politice suveraniste din România.

Partidului Republican i s-au alăturat personalități publice de marcă și parlamentari dornici să contribuie la reorientarea României spre o cale de dezvoltare corectă, conform informațiilor furnizate de biroul de presă al partidului.

Această săptămână a marcat aderarea la Partidul Republican a doi parlamentari cu experiență politică și parlamentară semnificativă, dupa cum indică sursele menționate.

Sunt implicați în acest proces Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5 din București, și Florică Ică Calotă. Aceștia au decis să devină membri ai familiei republicane. Prin urmare, Partidul Republican este acum oficial un partid parlamentar.

"Iubirea de țară nu poate fi condiționată de context politic, economic, social sau de considerente personale. România se află într-o perioadă în care are nevoie să fie scoasă din jocurile altora care, pe seama ei, își urmăresc, meschin, numai propriile interese. Toți oamenii de valoare trebuie să se unească în jurul principiilor sănatoase, pozitive, pragmatice, precum cele pe care le promovează Partidul Republican, astfel încât românii și România să pășească, în toată lumea, mereu cu capul sus!”, a declarat Daniel Florea.

Deputatul Florică Ică Calotă a afirmat că "în toată cariera sa politică a fost un om dedicat românilor, atașat de valorile naționale, un promotor și un apărător a tot ceea ce este românesc.

Înscrierea în Partidul Republican reprezintă o nouă etapă din viața mea, iar familia republicană îmi oferă posibilitate să îmi pot desfășura în continuare activitatea politică în slujba teleormănenilor, pentru apărarea intereselor acestora.

Îmi doresc să putem duce la îndeplinire tot ceea ce am promis. Le mulțumesc din suflet primarilor, parlamentarilor și tuturor teleormănenilor și le transmit că voi fi, în continuare, alături de ei, ca om”.

Marian Cucșa, președintele Partidului Republican a subliniat faptul că aderarea lui Daniel Florea și Florică Ică Calotà la proiectul republican constituie un câștig semnificativ pentru atingerea obiectivelor stabilite de partid.

"Vreau să le urez bun venit alături de republicanii români deputaților Daniel Florea și Florică Ică Calotă. Suntem onorați că au ales să ni se alăture. Consider că viziunea și proiectul politic al Partidului Republican vor fi foarte bine reprezentate în Parlament de către cei doi deputați. Prin intermediul acestora vom putea să facem vocea republicanilor auzită de la tribuna Legislativului țării. Toți cei care simt românește și iubesc țara aceasta sunt așteptați în echipa noastră pentru a lupta împreună pentru ultima șansă de a duce România spre dezvoltare și normalitate. În perioada următoare vor mai veni alături de noi foarte mulți patrioți, oameni profesioniști, pentru că noi vrem să profesionalizăm administrațiile locale, instituțiile statului, Parlamentul și Guvernul. Din această săptămână suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici”, a concluzionat Marian Cucșa.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin