HUB PRESS

s e î n c a r c ă

O operație de 25.000 de euro îi va da posibilitatea unei tinere mame să-și strângă bebelușul la piept.

O operație de 25.000 de euro îi va da posibilitatea unei tinere mame să-și strângă bebelușul la piept.
Sursă foto: salveaza o inima

În timp ce era încă un copil de numai doi ani, părinții Iuliei au primit vestea că micuța lor va trebui să se lupte cu dureri severe de spate pentru tot restul vieții. Absența unei intervenții chirurgicale a făcut ca scolioza diagnosticată la o vârstă atât de fragedă să-i marcheze întreaga perioadă a copilăriei și adolescenței. Este vorba despre o bătălie pentru supraviețuire care durează deja de 22 de ani.

Iulia se confruntă din ce în ce mai dificil cu provocările pe care i le aduce boala. Având o deformare a coloanei vertebrale, cu un unghi de peste 70 de grade, organele interne ale tinerei sunt constant sub o presiune enormă. Acum, la vârsta de 24 de ani, durerea fizică și problemele respiratorii fac parte din viața ei zilnică. Dar Iulia nu este singură în această luptă; ea este mama unui băiețel de 2 ani și 7 luni, care reprezintă bucuria vieții ei și motivul pentru care continuă să lupte.

„În fiecare zi, mă confrunt cu limitările pe care mi le impune această afecțiune. Nu pot face multe lucruri singură din cauza durerilor insuportabile și nu pot sta în picioare pe tot parcursul zilei. Cea mai mare durere pe care o simt este însă atunci când îmi văd copilul plângând și nu pot să-l iau în brațe. Este un coșmar să nu pot să-l alin așa cum ar trebui.

Durerea fizică este nimic comparativ cu durerea sufletească pe care o simt. Este cel mai dureros sentiment din lume să știi că copilul tău are nevoie de tine și tu nu poți fi acolo pentru el”, a mărturisit Iulia.

Familia nu dispune de resursele financiare necesare pentru intervenția chirurgicală de care are nevoie

După ce a descoperit că operația de corectare a coloanei vertebrale este posibilă în stadiul actual al bolii, soțul Iuliei a plecat peste hotare pentru a strânge fonduri pentru intervenția chirurgicală. Un spital din Turcia s-a angajat deja să realizeze operația, dar familia trebuie să achite urgent costurile medicale: 25.000 de euro.

„Chiar dacă soțul Iuliei muncește din greu în străinătate, familia nu își poate permite costurile unei călătorii în Turcia. Ne bazăm pe generozitatea comunității Salvează o inimă, formată din oameni simpli sau antreprenori care au salvat sute de vieți de-a lungul anilor.

Este adevărat, viața nu ar trebui să aibă un preț, dar uneori realitatea ne obligă să plătim pentru a supraviețui. Fiecare donație, oricât de mică, înseamnă un pas mai aproape de o viață normală pentru Iulia și de șansa de a-și trăi viața fără durere alături de fiul său”, spune Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o inimă.
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Cod SWIFT: BTRLRO22

Vom aprecia dacă veți specifica în transferul bancar, la detaliile plății, numele IULIA SCINTEIE

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu