HUB PRESS

s e î n c a r c ă

O idee de afaceri neobișnuită: ajută cuplurile care divorțează să scape de amintiri

O idee de afaceri neobișnuită: ajută cuplurile care divorțează să scape de amintiri
Sursă foto: abplive.com

O inițiativă de afaceri neobișnuită din regiunea chineză Shandong a captat interesul datorită serviciului unic pe care îl oferă: permite cuplurilor divorțate să-și distrugă imaginile de nuntă într-un mod accesibil și eficace, conform odditycentral.com.

"Am pornit această întreprindere cu gândul la intimitate", a menționat Liu pentru Bailu Video. "Fotografiile de nuntă fac parte din sfera obiectelor personale intime și sunt convins că există o cerință mare pentru serviciul meu. Am primit solicitări din toate provinciile și municipalitățile Chinei, cu excepția Tibetului."


Procedura de distrugere

Afacerea lui Liu propune diferite tarife - variind de la câteva zeci de yuani până la peste 100 de yuani (14 dolari) - bazate pe dimensiunea fotografiilor de nuntă ce urmează a fi distruse. Odată convenit prețul, clientul trimite fotografiile în Langfang, provincia Shandong, locul unde se afla sediul operațiunilor. Aici, angajații acoperă mai întâi imaginile cu vopsea spray pentru a asigura anonimatul personajelor, apoi le introduc într-o mașinatură puternică de măruntit. Procesul complet este filmat și rezultatele sunt trimise clientului ca probă.

Întreprinderea lui Liu s-ar putea să fie unicat în China, dar succesul ei l-a luat prin surprindere chiar și pe fondatorul ei. În timp ce alte afaceri se abțin din superstiție să ardă fotografiile oamenilor în viață, serviciul lui de distrugere a fotografiilor de nuntă reprezintă una dintre puținele opțiuni disponibile pentru cei care divorțează.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu