HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Nicușor Dan acuzat de minciună? Care este numărul real de autorizații eliberate? (conform surselor PMB)

Nicușor Dan acuzat de minciună? Care este numărul real de autorizații eliberate? (conform surselor PMB)
Sursă foto: Agerpres

Discuțiile politice privind starea administrativă a Capitalei se intensifică constant, provocând unde semnificative în sfera politică. Aceasta se întâmplă mai ales în lumina faptului că Consiliul Fiscal a validat în ultima sa evaluare faptul că situația colectărilor bugetare este extrem de alarmantă.

"Dacă nu luăm în considerare zecile de găuri destinate termoficării sau altor activități edilitare" afirmă un angajat cu experiență îndelungată în PMB. "În cei 25 de ani cât am lucrat în administrație, nu am dat peste un astfel de impas, care din nefericire descurajează sau alungă tocmai pe cei care respectă legea, lăsând terenul liber pentru adevărata elită imobiliară, care oricum continuă să construiască neregulat, protejați de relațiile pe care le au" adaugă el.

"Primarul și-a deteriorat relațiile chiar și la Sectorul 6, unde investiții importante sunt blocate din cauza lipsei avizului pentru tăierea câtorva copaci, la fel ca și în Sectorul 5, unde după fiecare furtună copacii uscați cad pe mașini sau oameni, iar primaria de sector nu poate să-i curețe fără acordul nostru, al PMB".

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu