HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Nicolae Ciucă indică o posibilă despărțire de PSD: mesaj comunicat în cadrul PNL (Surse)

Nicolae Ciucă indică o posibilă despărțire de PSD: mesaj comunicat în cadrul PNL (Surse)
Sursă foto: PNL/ Facebook

Șeful PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj puternic la deschiderea Consiliului Național al PNL, ce se desfășoară în Sinaia. Ciucă a îndemnat membrii partidului să participe independent la alegeri și să "reușim prin noi înșine".

"Prin noi înșine am reușit de-a lungul istoriei. Prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024 și să le câștigăm. Să dăm Președintele României. Pentru că nu există altă soluție pentru dezvoltarea României.


Nicolae Ciucă a subliniat importanța stabilirii unei strategii și direcții clare: "Suntem aici să stabilim strategia și direcția. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie și un plan.


Liderul liberal a insistat asupra necesității dezvoltării propriilor obiective, în acord cu angajamentele partidului: "Trebuie să dezvoltăm propriile obiective, propriile linii în conformitate cu ce am asumat ca partid.


Ciucă a apreciat performanța miniștrilor din echipa sa, menționând că aceștia și-au îndeplinit obiectivele: "Fiecare dintre miniștrii noștri pot fi analizați. Dar avem cea mai bună echipă de miniștri care s-a angajat sa facă treaba. Nu e deloc simplu. Și-au îndeplinit obiectivele.


El a subliniat importanța recunoașterii realizărilor, dar și a aspectelor care nu au fost îndeplinite: "Important e că am avut și avem puterea să spunem ce am făcut bine, să putem spune ce nu am îndeplinit.


Ciucă a solicitat răbdare în continuare în ceea ce privește guvernarea și campania electorală pentru 2024: "Din punct de vedere politic cred că am fost suficient de răbdători și vă cer să avem în continuare capacitatea de răbdare la guvernare și atitudinea față de campania electorală și competiția pentru 2024.


De asemenea, el a insistat asupra necesității ca toți partenerii să demonstreze responsabilitate și onestitate: "Noi ne tot asumam echilibrul si responsabilitatea din partea PNL, dar nu fără ca ceilalți să țină cont de această onestitate și trăsatură de caracter pentru ce înseamnă stabilitatea României și exercitarea actului de guvernare.


Aceasta a fost declarația lui Nicolae Ciucă, conform informațiilor obținute din sursele PNL.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu