HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Nicolae Ciucă dezvăluie ce tip de ceas preferă, în urma afișării lui Rareș Bogdan cu un Rolex de 30.000 de euro în public

Nicolae Ciucă dezvăluie ce tip de ceas preferă, în urma afișării lui Rareș Bogdan cu un Rolex de 30.000 de euro în public
Sursă foto: Instagram/ Rares Bogdan

Parlamentarul european Rareș Bogdan a avut o întâlnire cu președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, în cadrul căreia i-a oferit acestuia să miroasă pătrunjel autohton. În acel moment, la încheietura mâinii lui Bogdan se afla un ceas Rolex, evaluat la 30.000 de euro.

Ciucă a răspuns cu umor la acest gest și a menționat că fiecare persoană își expune realizările și bunurile pe care le-a obținut în timp.

"Asta nu este treaba mea. Acum fiecare cum își dozează ceea ce a reușit a reușit să câștige de-a lungul vieții. Îmi aduc aminte că mi-a zis să miros pătrunjelul ”uitați să vedeți cum miroase”. Știți care este chestiunea. Sunt momente și momente, nu doar liberalii au ceasuri de o asemenea valoare, sunt și alții care au”, a subliniat Ciucă.

Președintele PNL a dezvăluit ulterior că el poartă un ceas Orient, achiziționat cu 900 de lei.

"Eu am un ceas de 900 de lei. Este marca Orient.", a declarat Ciucă pentru Prima News.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu