HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Nicolae Ciucă colaborează cu PSD pentru guvernare, în ciuda faptului că PNL va avea candidați proprii la alegerile din 2024 / Video

Nicolae Ciucă colaborează cu PSD pentru guvernare, în ciuda faptului că PNL va avea candidați proprii la alegerile din 2024 / Video
Sursă foto: Facebook

În ciuda planurilor PNL de a avea liste separate pentru alegerile din 2024, Nicolae Ciucă își unește forțele cu PSD în guvernare.

"Am evaluat traiectoria politică pe care PNL o va urma și cum se va pregăti pentru anul electoral 2024. Vreau să menționez că, încă de ieri seară, am analizat rezultatele mai multor sondaje și le-am oferit tuturor liderilor filialelor și membrilor BPN posibilitatea de a-și exprima viziunea personală asupra modului în care PNL va atinge obiectivele pentru 2024 și cum ne vom organiza activitatea guvernamentală. Cu un vot unanim, s-a hotărât ca PNL să abordeze anul electoral 2024 cu optimism și mobilizare folosind deviza istorică a partidului, <Prin noi înșine>", afirmă Nicolae Ciucă.

Ei bine, el confirmă că PNL va merge mai departe cu PSD la guvernare.

"Vom persevera în guvernare, vom menține colaborarea și cooperarea cu PSD. Guvernarea este principala noastră preocupare", adaugă Ciucă.

Liderii PNL au luat în considerare trei alternative pentru alegerile din anul urmator: să candideze pe liste independente, să formeze o alianță cu PSD sau să se alieze cu o mare coaliție de dreapta. Aceste informații au fost dezvăluite vineri dimineață pentru MEDIAFAX de surse interne din conducerea partidului.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin