HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Momente de groază: Un incendiu a izbucnit într-un apartament după ce o trotinetă electrică a explodat

Momente de groază: Un incendiu a izbucnit într-un apartament după ce o trotinetă electrică a explodat
Sursă foto: isu harghita

Un incident grav, constând într-o explozie urmată de un incendiu, a avut loc într-un apartament situat în localitatea Băleni, județul Harghita. Cauza acestui incident a fost un acumulator provenit de la o trotinetă electrică, care a detonat.

După confirmarea datelor oferite de pompieri, se pare că explozia s-a produs într-un apartament localizat la etajul trei al unei clădiri rezidenţiale din oraşul Bălan.

Explozia a fost cauzată de un acumulator al unei trotinete electrice, urmat imediat de izbucnirea unui incendiu cu degajare intensă de fum. Se afla o persoană în interiorul locuinței la momentul deflagrației.

Pentru gestionarea situației au fost trimise la faţa locului forțe de intervenție formate dintr-un echipaj de pompieri aparținând Punctului de Lucru Bălan și o autospecială pentru stingerea incendiilor, precum şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ).

În apartament se afla doar o singură persoană la momentul producerii incidentului, care nu prezintă rani. Aceasta este supusă evaluarii medicale efectuate de către echipajul SAJ prezent la locul intervenţiei. Incendiul este sub control”, a comunicat ISU Harghita.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin