HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Mircea Badea vine cu o teorie explozivă: Marcel Ciolacu are dubluri. Este omniprezent.

Mircea Badea vine cu o teorie explozivă: Marcel Ciolacu are dubluri. Este omniprezent.
Sursă foto: Guvernul Romaniei

Mircea Badea vine cu o teorie incendiară: Marcel Ciolacu dispune de dubluri

Aceasta este speculația pe care Mircea Badea o are despre Marcel Ciolacu. Motivul? Premierul României și liderul PSD pare a fi omniprezent. Oriunde te-ai întoarce, dai peste Marcel Ciolacu. "Chiar și în somn, te bântuie", a afirmat Mircea Badea.

"Marcel Ciolacu este omul cu cea mai mare energie. Există unii care declară că președintele Klaus Iohannis este cel mai leneș om de pe glob. Eu nu afirm acest lucru, doar transmit ceea ce spun alții. Pe de altă parte, Marcel Ciolacu pare să fie pretutindeni. Nu sunt sigur, dar am impresia că împart același spațiu cu Marcel Ciolacu. Îl întâlnesc oriunde m-aș duce, fără să-l caut efectiv. Nu mă refer la nivel fizic. Pur și simplu el pare să fie omniprezent. Chiar cred că te bântuie în vis Marcel Ciolacu. O dată e în Israel, apoi în Ucraina, apoi se luptă cu băncile din România, propune reforme fiscale majore, se răzgândește legat de cash, ne vorbește despre Schengen, merge în Egipt și lista poate continua.

Nu sunt sigur dacă Vladimir Putin are dubluri sau nu, dar sunt convins că Marcel Ciolacu are! Nu există altă explicație pentru omniprezența lui... Sau poate este ubicuu?! Ubicuitatea reprezintă capacitatea de a fi în mai multe locuri în același timp. Deci, ori este ubicuu, ori are dubluri", a declarat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

"La fel cum unii consideră că Klaus Iohannis este extrem de leneș, eu îl percep pe Marcel Ciolacu ca fiind extrem de energic și inuman (n.r. - în sensul că pare a fi un buldozer și că este pretutindeni). Este buldozerul Ciolacu", a adăugat Mircea Badea.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu