HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Mihai Tudose afirmă că Rareș Bogdan s-a îmbrăcat cu chiloții peste pantaloni, a pus pelerina și a început să zboare.

Mihai Tudose afirmă că Rareș Bogdan s-a îmbrăcat cu chiloții peste pantaloni, a pus pelerina și a început să zboare.
Sursă foto: ziaruldemures.ro

Parlamentarul european al PSD, Mihai Tudose, oferă un răspuns tăios colegului său din PNL, Rareș Bogdan. Acesta din urmă declara că partidul liberal nu "tolerează nicio formă de neseriozitate". Tudose sugerează că Rareș Bogdan și-a pus lenjeria intimă peste haine, mantia și a început să zboare.

"Sunt uluit de faptul că nu știu în ce context au fost făcute aceste afirmații. Adică, care era starea sa mentală atunci. Poate într-o dimineață s-a trezit și sub influența unui film sau a unei caricaturi, și-a pus lenjeria intimă peste haine, mantia și a început să zboare printre blocuri.

În ceea ce privește majorările pensiilor, ar fi bine dacă ar citi. Știu că efortul de a citi poate fi dificil pentru el, dar măcar să încerce să citească acel proiect de lege. Nu este vorba despre o creștere cu 40% la toate pensiile", a declarat Mihai Tudose la Antena 3 CNN.

Rareș Bogdan: PNL nu tolerează nicio formă de neseriozitate

"Noi am fost cei care am majorat pensiile cu 14% și apoi încă de doua ori ajungând la o creștere totală de 40%. Partidul Național Liberal nu tolerează niciun fel de neseriozitate legată de creșterea impozitelor și taxelor în coaliție. Singura discuție pe care am avut-o a fost despre o majorare de 13,8%, restul a fost o surpriză și pentru noi.

Eu sper că și Marcel Ciolacu, precum și ceilalți membri ai PSD, vor demonstra responsabilitate și vor pune capăt acestei campanii populiste în care îi tratează pe pensionari ca pe niște pioni. Dacă există fonduri suficiente, vom mări pensiile. Nu poate Ciolacu să facă ce vrea el, pentru că această țară nu-i aparține lui Ciolacu. Nu poate Ciolacu să demită persoane doar pentru că așa dorește el. Dacă nu doresc să ne excludă din guvernare, dacă doresc să continuăm conducerea țarii, trebuie să ne respecte. Dacă nu doresc să continuăm guvernarea, pot pleca ei din guvernare şi rămânem noi. Am mai vazut curajoși în PSD care s-au lovit de realitate", a declarat Rareş Bogdan.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu