HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Marcel Ciolacu s-a infuriat puternic observând cum este sfidat de către unii bugetari: Îmi pare rău că i-am scutit! (Surse)

Marcel Ciolacu s-a infuriat puternic observând cum este sfidat de către unii bugetari: Îmi pare rău că i-am scutit! (Surse)
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Prin intermediul asumării răspunderii Guvernului, prim-ministrul Marcel Ciolacu a implementat o lege care limitează cheltuielile în sectorul bugetar. În consecință, angajații bugetari nu mai au voie să achiziționeze telefoane cu un cost mai mare de 500 de lei, cu toate că există anumite excepții.

Printre aceste excepții se află și Transgaz, o companie listată pe piața bursieră. Beneficiind de această derogare, conducerea Transgaz a hotărât să cumpere 735 de telefoane mobile de lux. Cel puţin 80 dintre acestea sunt cel mai recent model de iPhone, preţul acestora pe piaţă depăşind suma de 6000 de lei.

În urma acestei acțiuni provocatoare, Ciolacu i-a comunicat directorului Transgaz regretul său pentru faptul că a inclus compania printre excepțiile legii.

"I-am transmis domnului director de la Transgaz că acum îmi pare rău că l-am exceptat prin legea trecută în Parlament", a declarat Ciolacu membrilor Guvernului, potrivit unor surse politice prezente la discuţie.

Conducerea Transgaz achiziționează cel mai nou model de iPhone

Profitând de derogarea oferită prin "ordonanţa austerităţii", Transgaz a lansat o licitație în SICAP pentru un contract de achiziționare a nu mai puțin de 735 de telefoane mobile destinate angajaţilor. Cel mult 80 dintre acestea vor fi iPhone-uri din ultima generație, valoarea acestora depășind suma de 6.000 de lei.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin