HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Liberalii contraatacă în lupta cu PSD: Bucura-Oprescu, figura anonimă, creează un spectacol incredibil

Liberalii contraatacă în lupta cu PSD: Bucura-Oprescu, figura anonimă, creează un spectacol incredibil
Sursă foto: FABIZ - ASE

Un conflict intens a izbucnit între membrii PNL și PSD pe marginea Legii pensiilor. Reprezentanții PSD i-au învinuit pe liberali că încearcă să blocheze legea, iar răspunsul acestora din urmă vine din partea lui Tănase Stamule, care afirmă că "anonima Bucura-Oprescu face un circ incredibil" la Ministerul Muncii.

"Senina anonimă Bucura-Oprescu și disonanța cognitivă a socialiștilor

În ultimele zile suntem martori la un spectacol incredibil pus în scenă de sosia lui Budăi de la ministerul muncii, sublima anonimă cu numele de Bucura-Oprescu.

Bucura-Oprescu nu numai că are probleme evidente de coerență lingvistică, dar modul în care percepe trezoreria statului este de-a dreptul alarmant.

Când a fost chestionată despre sursa de finanțare pentru creșterea pensiilor, doamna a răspuns cu calm că nu e responsabilitatea ministerului pe care îl conduce și că cei de la finanțe trebuie să găsească banii.

Cei care o îndeamnă pe doamna Bucura-Oprescu să arunce piatra în apă, cu primul valutist al țarii în frunte, ar trebui să fie transparenți cu românii și să le spună că intenționează să le mărească taxele în 2025.

Socialiștii trebuie să învețe să nu mai prezinte doar jumătate de adevăr. Dacă anul viitor vor spune în campanie că pe lângă creșterea pensiilor, din 2025 vor majora și TVA, impozitul pe venit, accizele și vor elimina toate facilitățile la microîntreprinderi iar românii îi vor vota pentru asta atunci nu va mai fi nicio problemă cu această creștere a pensiilor.", declară Tănase Stamule.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu