HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Karpaten Turism anunță lansarea unui zbor charter direct spre Thailanda la Târgul de Turism din România

Karpaten Turism anunță lansarea unui zbor charter direct spre Thailanda la Târgul de Turism din România
Sursă foto: karpaten

Discounturi Early Booking 2024 cu reduceri de până la 55%, un stand impozant de 580 mp și lansarea în exclusivitate a unui zbor charter către o destinație tropicală de top, Thailanda, au fost elementele centrale care i-au așteptat pe turiști la Romexpo în cadrul Târgului de Turism.

Tuturor marilor metropole le place să găzduiască astfel de evenimente unde specialiștii din industria turistică din întreaga lume se adună, inclusiv cei din România.

Destinațiile cele mai populare în perioada târgului au fost: Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Spania și Cipru. Acestea sunt printre alegerile preferate ale familiilor cu copii care profită de discounturile oferite de hoteluri în această perioadă a anului pentru a-și planifica vacanța estivală.

Costul unui pachet turistic pentru 7 nopți într-un hotel de patru stele cu demipensiune din Antalya începe de la 259 euro/persoană. Acesta include și zborul, transferurile aeroport - hotel - aeroport și asistența în limba română la destinație.

Perioada programată pentru aceste chartere este Decembrie 2023 - Martie 2024 iar tarifele încep de la 1399 euro/persoană pentru pachete de 7 nopți cu zbor inclus.

"Destinațiile de top ale acestei ediții a Târgului de Turism au fost Maldive, Thailanda, Kenya și Zanzibar, către care organizăm zboruri charter directe, dar și China, India și Cappadocia, către care organizăm tururi de grup cu itinerarii autentice." a spus Cristian Zaha, directorul comercial al Karpaten Turism.

Târgul de Turism din România a avut loc în perioada 9-12 Noiembrie 2023. Volumul total al vânzărilor realizate de tour-operator în timpul evenimentului a depășit suma de 5 milioane de euro. Acesta include rezervările făcute la stand, cele online pe www.karpaten.ro și cele din agențiile Karpaten Turism și partenerii lor.

Reducerile generoase de 55% continuă și în prima săptămână după târg. Acestea sunt disponibile atât online cât și în cele 14 agenții locale ale tour-operatorului.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu