HUB PRESS

s e î n c a r c ă
Israel nu va mai găzdui Campionatul European de polo
Sursă foto: myCTA

Informații recente de la Mediafax indică faptul că European Water Polo Championship nu va avea loc în Netanya, Israel, din cauza incidentelor teroriste.

"Din păcate, în urma atacurilor teroriste recente din Israel și după discuții extinse între European Aquatics și Asociația israeliană de polo pe apă, ambele organizații au ajuns la concluzia că este imposibil să organizeze Campionatul European de polo pe apă în Netanya, Israel, așa cum fusese programat inițial, în ianuarie 2024", a declarat Federaţia Europeană de Nataţie.

Se explorează diverse alternative cu privire la procesul de calificare pentru următorul Campionat Mondial de polo pe apă Aquatics care se va desfășura la Doha.

"European Aquatics își exprimă dorința de a folosi această oportunitate pentru a condamna ferm persoanele responsabile pentru actele teroriste comise împotriva cetățenilor israelieni și vrea să le transmită tuturor suportul nostru și simpatia noastră în aceste momente dificile", a adaugat Federaţia Europeană de Nataţie.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu