HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Informații din Marele Plan al SUA au fost dezvăluite: Netanyahu este la final și va dispărea

Informații din Marele Plan al SUA au fost dezvăluite: Netanyahu este la final și va dispărea
Sursă foto: expressandstar.com

Politico, o publicație de prestigiu, a relatat în baza declarațiilor unui oficial de rang înalt că cariera politică a prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, se va finaliza în următoarele luni.

Această informație nu a fost scăpată accidental, ci a fost oferită intenționat.

Sunt câteva detalii pe care doar cei implicați le cunosc:

Deși Netanyahu a solicitat repetate ori, niciodată nu a fost invitat la Casa Albă.

În ultimele 11 luni /Biden și Netanyahu/ s-au văzut doar o singură dată, întâlnire având loc la New York, în contextul Adunării Generale a Națiunilor Unite.

Iar decizia președintelui SUA de a elimina necesitatea vizelor pentru cetățenii israelieni este rezultatul influenței investițiilor evreiești din SUA.

Biden are două motive pentru atitudinea sa distantă față de Netanyahu. Primul motiv este opoziția investitorilor evrei din SUA față de includerea ultraortodocșilor în guvern. Biden s-a opus acestei idei. Al doilea motiv este legat de perioada când Obama era președinte și Biden vicepreședinte: guvernul Netanyahu a forțat Casa Albă să se retragă în privința ocupanţilor, pe care îi numea "coloniști".

Acum vă întrebați de ce Biden pare mai sionist decât evreii în sine. Răspunsul este simplu:

Biden încearcă să prevină votarea în bloc a evangheliștilor cu republicanii, un grup semnificativ de alegători, și să profite de puterea financiară a evreilor și de influența presei evreiești în timpul strângerii de fonduri.

De mult timp, prim-ministrul Israelului și soția sa Sarah se confruntă cu probleme. Pe de o parte, sunt acuzați că au primit cadouri sub formă de șampanie, bijuterii, bilete de avion. Pe de altă parte, sunt acuzați că au făcut concesii proprietarului site-ului Walla News pentru știri favorabile lor în valoare de 276 milioane dolari. Una dintre cele mai grave acuzații este legată de adoptarea unor legi care să reducă competitivitatea ziarului Israel Hayom în schimbul sprijinului pe care urma să-l primească din partea ziarului Yedioth Ahronot.

Biden este conștient că pe 7 octombrie Netanyahu va fi marginalizat și va fi găsit vinovat pentru aceste acuzații.

Din acest motiv, în perioada următoare vor exista numeroase scurgeri de informații din partea Casei Albe, iar Biden va fi cel care va accelera plecarea lui Netanyahu, dar va apăra statul Israel și pe evrei...

Secretarul de stat al SUA pare a fi un oaspete nedorit...

Săptămâna trecută, Netanyahu i-a primit cu bucurie pe președintele SUA și secretarul de stat al SUA, însă nu pare prea entuziasmat de vizita de astăzi a secretarului de stat al SUA. Presa din Israel discută de ieri despre conținutul portofoliului secretarului de stat al SUA. Cooperare cu țările din regiune, situația Fâșiei Gaza după operațiunile Israelului și soluția cu două state. Acestea sunt probleme pe care Israelul nu dorește să le audă acum, preferând mesaje precum "Ucideți cât doriți, noi vă susținem." Nu trebuie înțeles greșit, SUA nu au luat brusc decizia de a-și schimba politica.

În universitățile prestigioase ale țării se organizează manifestații de sprijin pentru Gaza, uneori ajungându-se la antisemitism. Înaintea alegerilor populația musulmană din SUA, chiar dacă numărul alegătorilor nu este foarte mare are încă putere de influență și se îndepărtează de democrați. Având în vedere această situație, SUA au decis să-și reîmprospăteze imaginea și să adopte rolul de țară care caută o soluție.

Nu trebuie uitat că până în noiembrie 2024, fiecare politică promovată de SUA, fiecare declarație va avea legătură cu alegerile.

Sursa: Revista Presei Rador Radio România

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu