HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Indivizi din Olt reținuți pentru trafic de copii și abuz sexual asupra unui minor

Indivizi din Olt reținuți pentru trafic de copii și abuz sexual asupra unui minor
Sursă foto: thetimes.co.uk

În urma unor acuzații de exploatare sexuală a unei minore, două persoane suspecte au fost reținute preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Aceștia sunt acuzați că ar fi avut relații sexuale cu o tânără de 14 ani și că ar fi intermediat acte sexuale ale acesteia cu diverși clienți în schimbul unor sume cuprinse între 100 și 200 de lei.

Conform datelor oferite de IPJ Olt, investigațiile au relevat faptul că, în luna octombrie a anului 2022, una dintre persoanele suspectate ar fi recrutat-o pe minoră prin promisiuni false legate de căsătorie. De asemenea, aceasta ar fi transportat-o și găzduit-o cunoscând vârsta reală a victimei, după cum raportează mediafax.

Suspectul ar fi facilitat relații sexuale ale victimei cu diferiți bărbați, primind în schimb sume cuprinse între 100 și 200 de lei. În plus, acesta este acuzat că ar fi avut propriile sale relații sexuale cu victima în cursul aceleiași luni.

Cât privește cel de-al doilea inculpat, din probele adunate în urma investigațiilor s-a constatat că acesta ar fi avut relații sexuale cu minora în cunoștință de cauză. În plus, acesta ar fi facilitat întâlnirile sexuale ale victimei cu alți bărbați în schimbul unor sume de bani cuprinse între 100 și 200 de lei.

De asemenea, acesta ar fi intermediat o posibilă căsătorie a victimei cu un alt bărbat, primind pentru aceasta suma de 1.000 de lei, adică jumătate din suma solicitată inițial.

În același interval de timp, al doilea suspect este acuzat că ar fi forțat o victimă majoră să întrețină relații sexuale cu un bărbat, încasând pentru aceasta suma de 200 de lei.

Procurorii DIICOT Olt au decis luni reținerea celor doi suspecți pentru o perioadă de 24 de ore. Marți, judecătorul responsabil cu drepturile și libertățile din cadrul Tribunalului Olt a emis un ordin de arestare preventiv pentru cei doi inculpați pe o durată de 30 de zile.

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu