HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Începe votarea publicului pentru finala campaniei `Liga Profesorilor Excepționali`.

Începe votarea publicului pentru finala campaniei `Liga Profesorilor Excepționali`.
Sursă foto: Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Se pregătește finala națională a campaniei "Liga Profesorilor Excepționali", un proiect pus în mișcare de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Această inițiativă oferă o platformă educatorilor pentru a-și împărtăși experiențele triumfante care merită să fie cunoscute și apreciate, recunoscute și aduse la cunoștința publicului.

Cu siguranță, dacă am avea posibilitatea să ne întoarcem în timp, fiecare dintre noi ar avea câteva cuvinte de mulțumire pentru profesorul favorit, acela care ne-a ghidat cu pasiune și competență către un anumit domeniu.
Acesta este exact obiectivul "Ligii Profesorilor Excepționali" - să aducă la lumină recunoștința și admirația pentru eforturile constante și devotamentul educatorilor. Campania este menită să evidențieze importanța și demnitatea unei cariere care joacă un rol crucial în modelarea viitorului României.

Toți educatoarele selectionate pentru finală vor fi recompensate în funcţie de numărul total de voturi primite cu sejururi educaţionale în vara anului 2024, resurse didactice, tablete Samsung, dispozitive Kindle sau enciclopedii. Pentru locurile fruntaşe se vor acorda burse de merit în valoare de: 30.000 lei, 20.000 lei şi 10.000 lei, în cursul anului educațional viitor.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu