HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Începând din 2024, Amazon va lansa vânzarea online a vehiculelor Hyundai pe teritoriul SUA.

Începând din 2024, Amazon va lansa vânzarea online a vehiculelor Hyundai pe teritoriul SUA.
Sursă foto: amazon.com

Amazon a anunțat că va începe să comercializeze online automobile Hyundai pe teritoriul Statelor Unite, începând de la anul, conform unei declarații făcute publice de către cele două corporații și citată de Reuters și preluată ulterior de news.ro.

Cumpărătorii vor avea posibilitatea de a achiziționa, personaliza și comanda o mașină direct de pe Amazon.com. De asemenea, aceștia vor putea programa livrarea vehiculului printr-un dealer local Hyundai, au precizat companiile.

Acest acord reprezintă o extensie a unei înțelegeri anterioare care a fost anunţată acum doi ani. Aceasta presupunea extinderea showroom-ului digital Hyundai pe Amazon.com, oferind astfel clienţilor posibilitatea de a configura un vehicul, calcula costurile şi găsi un dealer pentru finalizarea tranzacţiei.
Hyundai și-a inaugurat primul său showroom digital pe Amazon în 2018. Versiunea actualizată a fost prezentată la Salonul Auto din Los Angeles.

Noul parteneriat va permite cumpărătorilor de automobile Hyundai noi ca din 2025 să utilizeze asistentul vocal Alexa al Amazon direct din maşinile lor.

Jay Chang, CEO-ul Hyundai Motor, a declarat într-o declaraţie: ”Parteneriatul cu una dintre organizaţiile cele mai centrate pe clienţi din lume deblochează oportunităţi incredibile, pe măsură ce continuăm să ne extindem portofoliul, să ne creştem reţeaua de vânzări, să trecem la electrificare şi să realizăm viitorul mobilităţii inteligente”.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu