HUB PRESS

s e î n c a r c ă

În acest weekend, la Braşov, se va desfășura un maraton caritabil de tatuaje.

În acest weekend, la Braşov, se va desfășura un maraton caritabil de tatuaje.
Sursă foto: adevarul.ro

În acest weekend, orașul Brașov va fi gazda unui eveniment caritabil unic în felul său: un maraton de tatuaje, potrivit news.ro.

Evenimentul nu este doar o simplă expoziție de tatuaje, ci și o ocazie de a savura vinuri alese, a se bucura de muzică live și a participa la jocuri interactive. Organizatorii subliniază că ,,tatuarea este opţională”.

Fondurile colectate în cadrul evenimentului vor fi direcționate către copiii aflați în centrele DGASPC Brașov.

Conform celor declarate de organizatori, salonul de tatuaje EVArt Tattoo va găzdui maratonul pe parcursul întregului weekend, între orele 10 și 22. Pe lângă sesiunile de tatuare, vor avea loc și diverse activități artistice cu scop caritabil. Beneficiarii acestora vor fi copiii din centrele DGASPC Brașov. Participanții se vor putea distra cu jocuri interactive, vor asculta muzică live, vor degusta vinuri selecte și vor primi cafea.

Organizatorii menționează: ,,Știm că nu este mult și că nu putem schimba totul, dar acesta este un început.”

Pentru cei prezenți la maraton ,,tatuarea este opţională”. La finalul evenimentului, fiecare participant decide dacă dorește să contribuie cu donații, care pot fi depuse într-o cutie specială sau transferate într-un cont bancar.

Amatorii de tatuaje au posibilitatea de a achiziționa un bilet la prețul de 200 de lei, cu care își pot realiza un tatuaj mic și simbolic. Acesta va reprezenta pentru ei o amintire a gestului nobil pe care l-au făcut.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu