HUB PRESS

s e î n c a r c ă

IJ se implică în cazul suspecților de crimă de la Sibiu: judecătorul responsabil cu eliberarea mandatelor de arestare și-a oprit telefonul.

IJ se implică în cazul suspecților de crimă de la Sibiu: judecătorul responsabil cu eliberarea mandatelor de arestare și-a oprit telefonul.
Sursă foto: ziardecluj.ro

Inspecția Judiciară a pus în mișcare o investigație, urmare a faptului că judecătorul responsabil cu cazul crimei de la Sibiu și-ar fi dezactivat telefonul, provocând întârzieri în emiterea mandatelor de arestare pentru suspecții implicați.

În urma autosesizării în acest caz, purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru, a oferit o declarație pentru STIRIPESURSE.RO: „IJ intenționează să efectueze verificări pentru a determina dacă există semne ale unei abateri disciplinare", a declarat el.

Context

Vrem să vă reamintim că judecătorul a decis să amâne semnarea documentelor până pe 18 noiembrie, iar apoi până miercuri, 22 noiembrie. Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă autoritățile străine îi identificaseră deja pe suspecți și erau gata să-i aresteze.

Cei trei bărbați, identificați ca provenind din județul Dolj, sunt acuzați de omor calificat și tâlhărie.

Reamintim că pe data de 6 noiembrie, un antreprenor din Sibiu a fost agresat și torturat în propria locuința. Din nefericire, acesta și-a pierdut viața în ziua următoare, la spital.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin