HUB PRESS

s e î n c a r c ă

FOTO | Premierul Marcel Ciolacu a vizitat echipa națională în cantonament, înainte de meciul cu Elveția.

FOTO | Premierul Marcel Ciolacu a vizitat echipa națională în cantonament, înainte de meciul cu Elveția.
Sursă foto: Facebook

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a făcut o vizită echipei naționale de fotbal la centrul lor de pregătire din Mogoșoaia, înainte de meciul final al preliminariilor pentru Euro 2024, unde vor juca împotriva Elveției. România a obținut deja un loc la turneul final ce va avea loc în Germania, datorită victoriei pe care au obținut-o sâmbătă seara împotriva Israelului.

"Suntem mândri de voi! Hai, România!", este mesajul transmis de Ciolacu pe Facebook, unde a postat și câteva fotografii cu el alături de jucătorii echipei și oficialii FRF.

Prim-ministrul a asistat la antrenament alături de Burleanu din tribune și marți seară va fi prezent pe Arena Națională pentru a urmări meciul cu Elveția.

Ultimul antrenament

Jucătorii echipei naționale masculine de fotbal au avut luni seara ultima sesiune de pregătire înainte de confruntarea cu Elveția și astfel ultima înainte EURO.

Meciul dintre România și Elveția va avea loc marți seara pe Arena Națională și reprezintă ultima partidă din preliminariile Euro 2024. Acesta ar putea aduce tricolorilor primul loc în grupă, după ce și-au asigurat deja prezența la turneul final în urma meciului cu Israel.

Valentin Mihăilă a părăsit centrul de pregătire al echipei naționale de la Mogoșoaia după antrenamentul de joi seara. "Deși și-ar fi dorit să fie alături de colegii săi la meciul de mâine seară, Valentin Mihăilă a fost nevoit să se întoarcă la Parma, la solicitarea clubului.", potrivit frf.ro

Mihăilă a fost eliminat în timpul partidei cu Israel și este suspendat pentru meciul cu Elveția.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu