HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Fostul primar Mircia Muntean, reintegrat în PNL după patru ani de la eliberarea din închisoare, se întâlnește cu liderii partidului.

Fostul primar Mircia Muntean, reintegrat în PNL după patru ani de la eliberarea din închisoare, se întâlnește cu liderii partidului.
Sursă foto: Facebook

În cadrul unei reuniuni recente a Partidului Național Liberal (PNL), Mircia Muntean, fostul primar al Devei, și-a anunțat revenirea în partid. Acesta a îndeplinit o pedeapsă cu închisoarea după ce a fost condamnat în aprilie 2017.

"Mircia Muntean, fostul lider al filialei noastre și o personalitate politică de impact în dezvoltarea municipiului Deva și a întregului județ, s-a reîntegrat în partidul care i-a influențat cariera politică. Sub prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă, prim-vicepreședintelui Gheorghe Flutur și secretarului general Lucian Bode, domnul Muntean a aderat din nou la echipa noastră, cu intenția de a obține victoria la toate cele patru rânduri de alegeri din 2024. Prin noi înșine!", este mesajul postat pe Facebook de Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara.

În timp ce era membru PSD și deputat, Mircia Muntean a cauzat un accident rutier la Deva fiind sub influența alcoolului. Încercând să evite consecințele legale, acesta s-a ascuns în tufișuri.


Mircia Muntean a ocupat funcția de primar al Devei în perioadele: 1996 – 2000, 2000 – 2004, 2004 – 2008, reprezentând PNL. În 2008 a câștigat din nou alegerile pentru primărie din partea PNL, dar a părăsit partidul în 20

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu