HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Eugen Tomac dezamorsează rapid bomba politică aruncată de Cristian Diaconescu.

Eugen Tomac dezamorsează rapid bomba politică aruncată de Cristian Diaconescu.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Cristian Diaconescu, care se autoproclamă președinte al PMP, afirmă că partidul este în proces de fuziune cu USR. Însă Eugen Tomac, ales ca președinte de organele statutare ale PMP și recunoscut ca atare de toți membrii partidului, contrazice această afirmație, susținând că nu există discuții despre o fuziune, ci mai degrabă despre o alianță între formațiunile politice de dreapta.

"În lumina declarațiilor false ale domnului Cristian Diaconescu, exprimate astăzi în cadrul emisiunii găzduite de domnul Cosmin Gușă pe postul GoldTV.ro, doresc să clarific pentru informarea corectă a publicului că PMP nu a avut vreodată în plan un proiect de fuziune cu USR.

Remarcile domnului Diaconescu sunt doar ultimele dintr-o serie lungă de minciuni și dezinformații răspândite constant în spațiul public, cu intenția clară de a denigra PMP.

Vreau să subliniez că organele decizionale ale PMP, adică Consiliul Executiv Național și Colegiul Național, au votat duminică, 22 Octombrie 2023, în unanimitate pentru formarea unui pol politic de Dreapta împreună cu partidele de opoziție USR și Forța Dreptei.

O dreaptă unificată este singura soluție pentru România!", declară Eugen Tomac.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu